Informativne radionice za lokalne samouprave u Novom Sadu, Nišu, Vrnjačkoj banji i na Zlatiboru

radionice

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Soma no prescription next day delivery Projekat RELOF 2 uputio je javni poziv opštinama i gradovima kojima je potrebna stručna i tehnička podrška u uspostavljanju finansijskog upravljanja i kontrole, interne revizije i unapređenje nadzora nad lokalnim javnim preduzećima. Javni poziv je otvoren do 8. aprila 2019. godine.

can you buy soma cash on delivery  

online soma fedex next day delivery U cilju predstavljanja aktivnosti na projektu, posebno podrške koju RELOF2 pruža, kao i pojašnjenja u vezi sa pozivom od 26. do 29. marta 2019. godine biće održane informativne radionice za predstavnike lokalnih samouprava:

soma free saturday delivery  

  • Zlatibor – 26.03.2019. godine, od 11h, Hotel „Dunav“, Ulica Rujanska bb,
  • Niš – 27.03.2019. godine, od 11h, New City Hotel, Vožda Karađorđa 12
  • Vrnjačka Banja – 28.03.2019. godine, od 11h, Hotel Aleksandar, Heroja Čajke 7
  • Novi Sad – 29.03.2019. godine, od 11h,Hotel Park, Novosadskog sajma 35

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Order Soma online overnight FedEx delivery  

Za sve dodatne informacije možete se javiti na office@lokalnefinasnije.rs ili telefon 011 365 10 46

 

U prvoj fazi Projekat RELOF2 će izabranim opštinama u narednih godinu i po dana obezbediti ekspertsku podršku u primeni propisa, uspostavljanu procedura, mehanizama i alata u tri oblasti . Cilj je da se unapredi način planiranja, raspodele i kontrole trošenja budžetskih sredstava, kao i nadzor nad radom lokalnih javnih preduzeća. To je ključno za stabilne javne finansije lokalnih samouprava, bolje pružanje usluga građanima i veću transparentnost u radu. Značajan deo projekta je i rad sa lokalnim javim preduzećima koja često, zbog nedostatka kapaciteta i znanja, otežavaju efikasnije pružanje usluga građanima i ukupne finansije opština i gradova.