Konferencija o ulozi FUK-a u odgovornom upravljanju

meeting-311355_1280_Large_Moment

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Cheap Soma no prescription next day delivery  


generic Soma next day Projekat Reforma lokalnih finansija II u Srbiji (RELOF2) organizuje konferenciju http://www.bigleaguekickball.com/about/ Soma online with next day shipping Interna finansijska kontrola u javnom sektoru – kako zadržati kontrolu bez kontrole (baš) svega, koja će se održati 11. juna 2019. godine u Aeroklubu u Beogradu (Uzun Mirkova 4) sa početkom u 11 časova.

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Soma online with next day shipping  

Konferencija je prevashodno namenjena najvišem rukovodstvu lokalnih samouprava čije su razumevanje, posvećenost i odlučnost od ključnog značaja za uspostavljanje funkcionalnog sistema interne finansijske kontrole. Cilj je da se učesnicima predstavi neophodnost, značaj i dobrobiti  primene efikasnog sistema interne finansijske kontrole (finansijskog upravljanja i kontrole i interne revizije), njegovu ulogu u odgovornom upravljanju, alate i osnovne korake u uspostavljanju, kao i primere dobre prakse iz zemlje i regiona.

 

Konferencija će okupiti predstavnike 23 lokalne samouprave u kojima će se u okviru RELOF2 projekta sprovoditi aktivnosti na uspostavljanju sistema finansijskog upravljanja i kontrole i funkcije interne revizije.

 

Na konferenciji će govoriti direktorka projekta RELOF2 Ana Jolović, ekspert projekta RELOF2 za IFK u javnom sektoru Snežana Batrićević, pomoćnica ministra finansija Republike Hrvatske i glavna državna rizničarka Ivana Jakir-Bajo, pomoćnik direktora CHJ za razvoj sistema IR, Ministarstvo finansija i trezora BiH Njegoš Pavlović,  Ministarstvo finansija Republike Srbije, CHJ Zoran Živojinović  i rukovofilac komponente za FUK RELOF2 projekta Ivana Teodorović.

 

generic Soma next day Preuzmite:

Agenda Konferencije Interna finansijska kontrola u javnom sektoru – kako zadržati kontrolu bez kontrole (baš) svega