Sutra obuke za interne revizore

DOK_8164

buy cheap soma without prescription Nakon održane PIFC konferencije, na kojoj su interni revizori i najviše rukovodstvo lokalnih samouprava koje su pratneri projekta RELOF2 imali priliku da čuju o značaju i svim benefitima koje uvođenje FUK-a i funkcije interne revizije donosi, sutra se u Beogradu održava uvodna obuka za interne revizore. 

http://www.bigleaguekickball.com/category/press/ buy online pharmacy soma

Soma overnight fed ex no prescription  

buying soma

http://www.bigleaguekickball.com/category/press/ soma same day delivery Interni revizori iz šest lokalnih samouprava, Osečine, Paraćina, Bečeja, Ade, Čoke i Žablja sutra će imati priliku da se upoznaju sa kompletnim procesom izvođenja interne revizije, regulativom i procesom izveštavanja. Cilj je da se internim revizorima predoči kompletan proces uvođenja  ili unapređenja ove funkcije i sve ono što ih u budućem periodu očekuje. Ujedno, ovo je prilika da se podele različita iskustva i izazovi sa kojima se interni revizoru susreću u svakodnevnom radu, kao i da se uspostavi dobra komunikacija i saradnja među kolegama iz različitih lokalnih samouprava.  

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Cheap Soma no prescription next day delivery

Buy Soma without prescription on sale  

http://www.bigleaguekickball.com/about/ Cheap Soma no prescription next day delivery

buy Soma with no rx Obuke su prvi korak nakon kojeg će naši eksperti nastaviti da kroz mentorski rad podržavaju interne revizore u procesu uspostavljanja i spovođenja interne revizije. 

Buy Soma no prescription USA FedEx shipping